lördag 2 juli 2016

första har gått

då har man varit ledig nästan en månad nu då. Känns som månaden försvann utan att fått något gjort men riktigt så är det ju inte. första tiden var fortfarande vardag med skola för barnen. sen har vi firat midsommar hos min pappa, varit flera dagar i min brossas hus. haft flera lata dagar på gården innan vädret blev sämre. JAg har hunnit läsa en del. umgåtts med barn och barnbarn. jag har nästan fixat färdigt min balkong sitter där ute nu med täcke runt mig. jag har sorterat en massa i lådor hemma och fått slängt en massa. jag ahr hunnit baka en del, gjort fläderblomssaft och björnbärssylt. Det mesta är storstädat i badrummet, har avlopp och rensa i tvättmaskin torktrumlare kvar.
Ändå känner jag en stress över att jag inte gör något. märkligt. lite fb skadad kanske.
Minstingen är på korttids i helgen och jag känner inte att jag utnyttjat tiden även om min son sa att slappa när hon är borta är att utnyttja tiden :p Jag har så svårt att slappna av känner hela tiden borde måste. och samtidigt så gör jag inte ett dugg.
skulle behöva en kickass coach som hade fått igång mig och som fått mig att reda ut vad jag faktiskt vill, kan, är rimligt. Men vem har råd till sånt, dessutom tänker jag bara på honom i lyxfällan och honom gillar jag inte. jag är så duktig på att skylla på om...

Drömmer en massa tråkiga ledsamma drömar, sover dåligt, vaknar deppig och vill inte gå upp.
Man kan välja sitt humör men jag orkar inte känns som jag är i fel spiral igen.
Jag känner mig ensam, vill ha bekräftelse, dela saker med nån annan som inte är mitt barn. JAg är glad för kontakten med mina barn och att vi ungås mycket men samtidigt vill jag ha ett eget liv också. jag är hemsk men ibland är jag så trött av att vara så fast med minstingen. allt är så mkt jobbigare med henne.
Så mkt som gnager inom mig, som borde gå till läkaren, borde ta tag i mig själv. Vet en massa jag borde göra för att må bättre men saknar orken kraften. jag är så trött på mitt eget gnällande. så trött på att alltid ha huvudvärk alltid vara surhuvvet.
jag saknar att skratta att vara lycklig.

två månader till att vända skutan på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar