fredag 29 juli 2016

behöver förändringar

ännu en dag till historien... men en helt ok dag för min del. spenderat några timmar med älsklingen, sådana timmar då jag känner så mkt för honom, när det känns värt det, allt. men sen går han ju igen.
Idag ville tonåringarna åka till köpcentrumet och vill de det så får de det. Så vi tog oss dit vilket ibland känns lite segt. hade man haft en bil hade man varit där på ett kick ist för som med buss när det tar närmare en timme men jag är van. hade en trevlig dag med snälla barn. hitta några klädesplagg på slutrea. Fanns inte så mkt men å andra sidan äntligen bra pris. har ju inte direkt några pengar heller så. blev en runda på ikea också. spec minstingen har blivit så söt på ikea, går och fantiserar om hur hon ska ha det i sitt hem och var vi ska få plats när vi hälsar på så det var vad tonåringarna pyssla med där. Fick med oss lite småsaker som sugrör.
klockan var över nio när vi äntligen var hemma igen. Men minstingen var väldigt snäll fast trött så var skönt.
satte mig på balkongen för att se lite netflix på datorn. svalt och skönt. Får väl snart ta och sova lite. Imorgon får det bli en hemma dag. försöka ta tag i saker här hemma. tvätt städning fortsätta sortera.
har svårt att få ner saker jag tänker på här...
saknar honom
titta på soffor, sängar, köksbord idag... behövs nytt, vill ha nytt förändra...  syrrans säng var bra med smart sänggavel...  måste måste ha ny säng. soffa måste jag ha och köksbord vill ja ha.  egentligen hade jag velat ha bil ocks köra lite på loppis och hitta möbler där. mitt hem är så ikea för att det är lätt att få hem det men är ju egentligen inte såna möbler jag vill ha.
vill måla om här också men kanske ska vänta tills sonen har läst lite på sin utbildning till målare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar