måndag 20 april 2015

Wind of Change

Så då var det ny vecka igen och snart denna arbetsdagen avklarad.
Igår var jag i säng kvart över åtta, somnade inte förrän nio men ändå. Tyvärr ringde älsklingen o väckte mig vid elva o sen tog det väl en timme att somna om och konstiga drömmar efter det men känner mig iaf lite piggare idag.

Det är bara att bita ihop och kämpa på. Idag kommer stora dottern för en veckas besök. Ska bli kul men roligare om jag är piggare men ordnar sig. Jag jobbar ju imorgon o på fre också men får gå. Inget inplanerat ons och tors förutom att jag behöver handla. På lör är det marknad och dags att möta sonen som kommer hem igen. På sön tror jag vi gör ingenting.  Annars känns det som det är fullt upp iaf fram till den åttonde maj.
Så mkt på todo listan som väntar också.

Idag kände jag återigen att det verkligen är dags för förändringar i mitt liv... Just nu med försiktiga babysteg för det gör mig nervös. Jag kliver inte bara på.
Ibland vet jag inte vad jag är mest rädd för att lyckas eller misslyckas.
Får nervös mage bara av att tänka på det.
Tänk om jag kommer in och får csn och börjar plugga? Tänk om minstingen får assistent och mellandottern kommer hemifrån. Tänk om jag lyckas ta tag i min hälsa och vikt. att på sikt få ordning på hem, liv, hälsa, ekonomi. Att bli en ny jag.
Efter 40 har jag hört att man inte ska vara så rädd längre hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar