onsdag 7 januari 2015

sista dagen

imorgon börjar skolan igen och lovet är slut. På gott och ont. Känner inte att jag varit speciellt ledigt. Lika trött och ont i huvudet. Inte mycket lugn och ro här hemma. Känns bara som allt blir halvdant och att jag inte orkar fokusera helt på något utan att allt blir så splittrat hela tiden.

somna deppig igår och vakna tidigt ledsen idag. Det är allt och inget. Livet, människor.... saker som kanske inte är något för sig blir något när man slår ihop det. Känner mig så ensam trots att ajg inget hellre vill än att få vara lite ensam. Blivit besviken på så många på sista tiden, känner mig oviktig. Men inget jag kan skriva om här för är det verkligen så? Får jag skylla mig själv?
Var inte alls så jag skulle börja mitt nya år som kändes bra ett tag.

Älsklingen har legat på sjukhus i tyskland för hjärnskakning, han var rätt dålig. Kom hem till sin bror igen igår och vi prata lite senare på kvällen... eller jag tjafsa mest, var väl inte rätt tillfälle och han fatta inte vad jag menade iaf så det var meningslöst. jag vet ingenting längre.
har jag bara tröttnat fått högre krav eller har jag rätt i mina känslor. Är det värt att lägga mer energi på?

man skapar sitt eget liv man kan inte lägga det på någon annan, jag vet. Dock kan man inte påverka allt men man kan ju välja hur man själv ska förhålla sig till det. Och jag lyckas nog inte alltid välja rätt.
jag är avundsjuk på människor som lyckas vara glada människor så klart är de inte glada alltid men de ger det intrycket. Jag skulle också vilja vara en sån människa men jag var inte ens glad som barn :p Så mycket som suger energi känns det som så jag orkar inte bara... Sista åren har jag inte haft något där jag kan tanka energi, jag är tom... hackar fram på reservtanken.

Ska vara ego i år försöka göra det jag vill, inte bry mig om vad andra tycker. vara ego, få energi, bli gladare, orka ge som jag egentligen vill. Det ska gå även om det känns som en lång väg att vandra men alla små steg som leder framåt är bra.
Använda min tid bättre, rycka upp mig.
Köra på strategin jag tänkte ut tidigare för hur det ska bli drägligt att bo på detta viset, inse fakta det blir inte annorlunda just nu så får leva med det.

sol ute idag får gå ut och tanka lite extra D-vitamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar