söndag 4 januari 2015

början

Det här året har gått med rasande fart redan tycker jag. redan den fjärde.
Men jag har ju redan hunnit med en runda till Stockholm/ösmo så man ska väl inte klaga på att man inte hinner med nåt. Åkte upp på fredagen, lite småsegt då jag min vana trogen sovit alldeles för lite men annars var det rätt skönt. Provade veoliatågen denna gången, lite långsammare men billigare och skönare tror jag fast gammalt tåg. När jag hoppa på undra jag dock om det var på väg att brinna upp. lukta bara glödgat trä som i en varm bastu men de fick sänkt värmen så sen var det ok.

Dottern mötte mig på stationen eller hon kom rätt sent men hon är förlåten för det. Spatsera en liten sväng på stan. gick bra med nyårslöftet att spara pengar. men ett underklädesset för 124 på rean fick faktiskt följa med mig med ursäkten att jag behöver underkläder på allvar.

sen fick vi åka hem till dottern, tar nästan en timme med tåg. lite lustigt att vi säger att hon bor i Stockholm fast det tar en timme från centralen. Men skulle ju aldrig påstå att jag själv bor i malmö fast det inte tar så mycket längre tid.
var iaf trevligt och väldigt lugnt hemma hos dem. var rätt bra att få träffa svärsonen igen för det var ju sådär de sista dagarna de var här men inte något personligt men blev rörigt här. Fick sova ut också. skumgummimadrasser på golvet men det e man ju van vid. fast helsike vad varmt de hade och jag som fortfarande inte är frisk svettades floder kändes det som.
Sen var det inte mkt mer än fruksot lite småprat och sen dags åka in till centralen igen. Mötte upp de yngsta barnen där som blev lämnade av norrlandssläkten. All verkade nöjda över vistelsen så var skönt.
Hemresan gick bra men lite tråkigt då vi inte fick sitta tillsammans. barnen satt på en fyra plats och jag på en annan, vi hade ryggarna mot varandra och så var det en glasvägg mellan... Frågade paret som satt på likadana platser som mina barn fast vid mitt bord om de kunde tänka sig att flytta men blankt nej... taskigt... paret som satt vid mina barn kunde byta men jag hade ju bara en plats så gick inte det heller. Men vi överlevde det med. Tyckte tågresorna gick hyfsat snabbt men nr vi bytt tåg så kändes allt mkt senare och halvkul vara hemma vid tolv men  det är ju inte så att det händer var och varannan dag.
idag fick vi faktiskt sovmorgon då mellandottern lydde mig när jag sa att det skulle vara tyst hehe. så vid tio kom jag upp, skönt.

halvsegt idag...  packat upp, tvättat lite småstädat, halvtittat på kingkong... inget avancerat alls. tänkte avsluta dagen med film nu. imorgon får vi väl rycka upp oss ett snäpp =)

Vet itne vad det är med älsklingen just nu eller om det är jag... kommunikationen är minst sagt bristfällig. ibland orkar jag inte bry mig ens, ibland blir jag frustrerad, ibland börjar tankarna vandra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar