torsdag 18 september 2014

tystnaden bruten och en riktigt bra dag

varit fler dagar av kompakt tystnad vilket känts lite märkligt stundtals men å andra sidan lugnt och skönt. Blir ju inga bråk på det viset åtminstone men samtidigt så har det varit det ska jag säga... det ska jag fråga... Nä just det vi pratar ju inte.
Idag hade de varit på bvc så då tyckte jag att jag hade en bra anledning att bryta tystnaden med att fråga hur det gått o jo hon nappa och nu är allt som vanligt. På gott och ont... ensamma stunder ett minne blott.
inte såå mysigt att hänga i köket varje kväll men ändå ganska trivsamt och tyst men nu hänger hon här med så... inte tyst i alla fall...

igår hade jag ändå en ok dag var ute och gick ett par timmar på em med en sväng inom bibblan. Vi har ju ett strålande underbart väder så man får passa på. skönt och strosa rundor lite själv utan någon att ta hänsyn till.
Idag åkte jag in till stan direkt efter jag lämnat minstingen. skulle in och kolla älsklingens post bla... sen en runda till KappAhl där de hade rea på underkläder, desperat behov av bh.. den jag har är så uttänjd så man får plocka upp brösten lite då och då när de kasar under och ena bygeln kryper ut antingen i ena eller andra änden. insidan av axelbanden har blivit noppriga så jätteskön verkligen... är sånt att jag väntat på att ändra vikten men det händer ju tydligen aldrig så det fick bli en och när jag kom hem och tog på den var en skön känsla. nu sitter det mesta där det ska, ja ok den platta väl till de stackarna lite de är ju inte så fyllda längre men men... man är ju inte ute o raggar med brösten längre ändå haha.
Sen gick jag och lyxa till det och tog en moccalatte och blev "pålurad" en muffins man fick köpa billigt till sen satte jag mig med det på en bänk vid havet. underbart väder idag med och så skönt att njuta av ensamhet när man väljer det själv =)
men ja... bantning och sparande av pengar har väl inte prioriterats som jag borde...
Sen åkte jag hem och inom ica och handla massa billigt så kändes bra, en liten present till till dottern blev det men var liiiten.
fast hemma åkte spenderarbyxorna på igen och jag köpte en biljett till hudikteaterns föreställning i malmö, vi blir några stycken som ska gå =) tyvärr e vi väl lite sent på det men men så vi kan inte sitta tillsammans men man ska ju inte prata då ändå så vi får vara lite utspridda är på samma ställe iaf men inte samma rader. Och ja det är för dyrt för en existensmänniska som mig men jag vill göra nåt, bara jag med andra vuxna och minstingen e på kortids då så jag ska passa på =)

väl hemma tog jag sen lite micropaus sen har jag tvättat, städat nästan allt och lagat middag, diskat... kan bara jag vill.
imorgon blir det till att handla på nästa affär och sen ska jag och minstingen till våra kompisar... vi har inte varit där sen förra sommaren. ja tiden springer iväg...
sen väntar jobb helg men inte lika kul...

nu har man iaf två saker inbokade i höst, teatern och så bestämde vi datum för Ullared. ja o så kommer dottern nästa helg och då blir det mikaelimarknad och kanske köpcentrum, film och mys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar