måndag 15 september 2014

Där försvann han

idag åkte älsklingen till Tyskland. När han väl kommer hem igen är han en ny människa som med ny upplevelse, då är även han en förälder... Ja känns skumt, har väl avskärmat mig lite från det.
Just nu tycker jag bara det är bra att vi har en paus, hur det blir sen får man väl se...
Lovat kolla hans lght och post så länge.

helt ok jobbdag idag.
Mellandottern och jag har fortfarande tystnad läge, rekord. jag börjar tröttna men tydligen är hon envisare denna gången eller så gick vi över första gränsen o sen kan hon hålla sig. Lite synd bara för nu har man ingen chans på barnbarnet för det men men man kan ju smyga sig o prata lite med han iaf.


O så var det valet... ja sidan jag ville skulle vinna vann ju men man får ju lite ångest nu när man läser alla statusar och reaktioner från utlandet hur vi kunde rösta bort moderaterna men nä jag står fast vid min rödgröna sida. Mp som jag rösta på fick ju inga vidare siffror. Och känns inte som en seger med denna osäkra regering. Känns inte stabilt alls...
Och SD :( alltså allvar??? Jo jag vet han kan prata för sig och många verkar ha hängt upp sig på mängden invandrare men. Är det människor med såna värderingar som vi vill ska styra landet?? Tänker folk långsiktigt överhuvudtaget vad detta kan leda till??
Har folk inget sinne för historian, är det för långt bak i tiden nu??
Ja hur fasiken ska detta gå?? man kan bara hoppas på det bästa men...
sonen som går i åttan hade val i skolan efter att de arbetat med det. På skolan vann s men SD blev tvåa... nästa gång är det de som röstar.
Finns ngn i familjen som rösta på sd och man bara... ja "ingift", man vill bara...  vissa verkar ju inte veta att de röstar emot sin egna tillvaro ens...
Man blir så less... Tacksam och glad för att mina barn inte vandrar den vägen i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar