onsdag 24 september 2014

topp

som vanligt försvinner dagarna i ful fart här, vet inte riktigt vart men borta är dem iaf. Tanken på att blogga finns men sen så... ja så sätts inte datorn igång och gillar egentligen inte skriva en massa med mobilen o så går dagarna.
För ovanlighetens skull har jag varit på ovanligt gott humör den sista veckan. bryr mig inte om och försöker ignorera störiga saker.  jag hade ett par dagar med lite mindre pms svacka men annars så.
Ja pengar är väl ett ständigt bekymmer men orkar inte deppa ner mig för det, har visserligen inte tagit tag i räkningarna än vilket jag borde men kommer väl tid till det med några dagar till är det ju.

så vad har hänt då?
I fredags vet jag inte riktigt längre vad fm gick åt till, handling kanske eller städning eller något sånt? På em åkte jag och minstingen hem till minstingens klasskamrats familj. Vi brukar ju det ibland eller brukar mer vi bruka innan. Hur trevligt som helst. Klasskamratens assistent var också där, hennes storasyster kom och sen en vännina till mamman som var hur trevlig som helst. Blev en riktig heldag då det hanns med kaffedrickande ett par gånger, fika, middag och vindrickande. efter mer än 6 timmar kom vi äntligen loss, minstingen hade full fart hem det räckte enligt henne. Sen har det varit jobbhelg och då är jag ju inte sååå pigg, jobb mån o tis med.
I måndags kom älsklingen hem och jag åkte till honom efter jobb, fick visserligen vänta någon timme på honom men det var bara skönt med lite tystnad :p
Jag tänkte att jag bara skulle göra en omstart och försöka ignorera saker som hänt och han var verkligen gullig så har försökt hålla det så ;) känns ju så mkt bättre så får jag bara hoppas att han inte ska kläcka ur sig mer skit. Några problem löste sig inte för honom och han fick inte ens träffa sin son så får se hur det blir med det.
Han hade inte hittat nån present så fick två bib så nu har man att dricka... Skulle haft nån att dela det med bara...  saknar enkla saker som när syrran och jag satt på min balkong, drack vin o lyssna på irländsk musik. var ett tag sen.
har lite dåligt samvete för jag köper sällan/aldrig presenter till älsklingen sådär de få gånger jag är iväg men å andra sidan är det inte så att han går lottlös för det... han e dessutom inte rolig att köpa till han e lite som min ena syster, extremt krävande när det kommer till presenter. Inte mkt tanken som räknas om man inte tänkte exakt som de och helst stort.
Idag har det varit handling och passat barnbarnet ett par timmar och sen var det dags för minstingens målarkurs i stan. Nu var det ny lärare och lite nytt koncept på den kursen så betydligt roligare.
Ting tar ju tid och jag känner inte alla föräldrar så bra än och då kan jag tydligen uppfattas som väldigt avståndstagande men det börjar släppa nu när jag ändå känner att jag träffat dem ganska ofta så kanske de också får se den trevligare versionen av mig hehe.
Minstingen var helt underbar idag så pigg och rolig. som hon själv sa at hon var pigg som attans för det var kul med målningen och storasyster kommer på besök imorgon.

jag ser också framemot dotterns besök ska bli mys =)
idag hämta jag ett paket jag beställt från ebay. Ja jag får shoppa lite för tradera pengar de räknas lixom inte. Ett mobilskal det första jag ägt, säger ju en del eller inte. Hur fint som helst eller kanske tacky som en del skulle beskriva det. jag älskar det men var ju liiite klumpigt och nu e jag ju rädd för att stenar ska lossna från det så helt plötsligt blev mobilen ömtåligare.

Är jag på gott humör så är det lättare med barnen och de är gladare. Är lite sådär ändå at mitt humör alltid ska påverka familjen men så är det väl i en familj.
Vi har ju en egen grupp på fb och de e verkligen roliga mina barn =) man får sig en del skratt om man säger så. sonen var här igår när jag kom hem från jobb och satt här till kl elva då denna mamma gäspa rätt rejält men roligt hade vi. Mina barn är rätt fina om man tänker efter ;)
Men hade iaf behövt min hotellweekend men men...

så just nu är livet helt ok, ja förutom pengar då.... och att jag inte kan hålla mig ifrån skitmat och få ner vikten. ja lite egentid hade inte heller skadat. men bortsett från det.

imorgon måste jag försöka få ordning här... hur hinner folk? när ska jag hinna ta tag i källaren och skulle lagt upp mer på tradera. måste rensa tvättmaskinen och hoppas det hjälper för idag var det översvämning när jag tvätta lite. sen ska ett utv samtal hinnas med och så ska vi möta dottern vid bussen.
hoppas på fler fina höstdagar, september är en klar favorit även om denna nästan varit lite väl varm men man ska inte klaga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar