fredag 26 augusti 2016

blev lite mer leva i nuet ist.

för fint väder för att göra nytta. har visserligen fått handlat nästan allt jag ska så nu behövs bara fylla på med lite färskt, behöver man inte tänka på det i alla fall. Städning och avlopp och sånt har det gått lite sämre med. idag gick vi ut och satte oss på gården vid ett när jag hämtat minstingen och sen satt vi där ute till efter sju. Då var det dags att gå in och natta en trött minsting. Börjat tvätta inför veckan, bytt i min säng och vattnat blommor så lite på g iaf. Fick även handlat nya underkläder och strumpor till barnen idag.
Och är det något man har lärt sig så är det att skiten brukar ligga kvar och vänta så ingen panik :p Nä jag är hellre ute och njuter av sista fina vädret när man har tid. Igår satt vi också ute hela em och då var alla barnen också här, Krocket och mat. Mys.

Har gått igenom min jättestora tidningshög där det låg tidningar som var mer än två år gamla och väntades på att läsas. jag ahr inte läst så mycket men iaf bläddrat igenom och nu är högen väldigt lite och en massa tidningar är kastade. sjukt vad tidningar väger mycket. Mest amelia, tara (känns som mer mig nu för tiden men hur kul är det att läsa om allt elände som drabbar efter 40 :p ), vårdförbundets tidningar, labaratoriet för biomedicinska analytiker, boktidningar, må bra och illustrerad vetenskap. Och så har jag lovat mig att aldrig mer starta en prenumeration. skulle jag någon gång känna behovet får jag köpa en i affären.

Hittat en massa möbler jag vill ha, spara spara... vill bara göra om här hemma, fräscha till lite. ändra till mer vuxenhem än praktiskt barnhem. Tänka mer på hur jag vill ha det. Nya tider. Känns lite bättre, ja inte så att ag inte är trött etc men känner mig mer i fas inte så mycket i medelålderskris längre även om jag inte är ute ur det än. Det är en omställning i mitt liv nu, att hitta ett annat jag, inte bara den som är mamma utan en egen person som måste tycka och leva för sin egen skull utan att vara behövd som tidigare. Vad vill jag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar