fredag 19 augusti 2016

alltid är det något

Kul att de ändrat hur tillsynen av minstingen ska gå till på morgnar och det utan att informera mig och just nu verkar det som det inte ens kommer finnas någon tillsyn. Visst jag behöver inte det så många gånger på en månad men de dagar jag behöver det så behöver jag det verkligen. Blir bara så trött, får se hur detta kommer ordna sig. Visste väl att sonen inte skulle börja gymnasiet i en annan stad :p nä men vet ite hur jag löser det annars får se om det kommer någon lösning under veckan.
Jag är nästan tröttare än barnen dessa dagar, vaknar bara en timme tidigare än vad jag brukat göra under sommaren men det är ju lite annat att man måste komma upp och fixa allt. Det har ju tagit några timmar från det att man har vaknat tills det varit någon fart här de senaste månaderna. Jag har inte gjort så mycket dessa dagar som jag borde men har iaf handlat ett par gånger och fyllt upp lite i matförråden. Tvättat allt. Får sätta lite mer fart nästa vecka så allt är klart inför min skolstart också. Får planera mat osv så man slipper tänka på såna saker. De första två veckorna blir rätt intensiva.
beställt böcker för första månaden och de gick på 1000kr helt sjukt vad studentlitteratur kostar. Men de flesta böckerna vill jag ha för framtiden också. Är bra att slå upp i framöver.
Måste beställa en ny almanacka med.

Fundera på att åka till malmöfestivalen idag men blir nog inte så iaf av flera anledningar. Dels är inte kassakistan jättefull för tillfället och dels är det så tråkigt att åka hem mitt i natten på överfullt tåg. Har ju inte direkt råd med hotell :p
äldste sonen är i budapest för tillfället, tredje europa huvudstaden denna sommaren för hans del. jag måste också se till att komma iväg nånstans snart. Han har inte varit många dagar i var stad men känns som han hunnit se mycket ändå så det skulle jag också kunna hinna. Den som lever får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar