fredag 24 oktober 2014

Senast läst med lite igenkänning.

Läser inte alls så mkt som jag skulle vilja men kräva ork och tid. Jag kan läsa fortare också men samtidigt vill jag inte läsa för fort heller tycker jag missar känslan då.
Bibblan är en bra uppfinning. Tänk så mkt man bara kan gå in och låna gratis. Idag var det fyra böcker som lämnades och fyra nya fick följa med. Egentligen fick jag inte låna fler för jag har ett par kvar och en hög jag lånat av dottern som svärsonen sen vill läsa...

Iaf de som heter nåt med sköldpadda och krokodil var såna jag snubbla över på bibblan. Lyckades få hem andra delen först uran inse det förrän var dags att lösa så fick leta upp ettan med. Lite sådär feelgood böcker. De två systrarna som det handlar ganska mkt om påminde ganska mkt om mig o en av mina systrar. Inte rakt av såklart om ni nu skulle få för er att läsa dem. Så att man tänkte jo det vet man hur det känns... Trivsamma böcker, tjocka men lättlästa.
Och bergen svarade har jagvtänkt läsa långe då jag gilla hans första böcker men nja vet inte. Jag tyckte den var bra, sorglig, fin. Fast samtidigt. Kanske var jag för trött för jag tyckte den spreta för mkt vår mkt som ville in mellan de pärmarna.

En andra smekmånad var också lite igenkännande då den handla om stora barn som flyttar ut, kommer tillbaka o tror de är barn igen hehe. Om att hitta sitt nya jag när man inte bara måste vara mamma på heltid längre när barnen lämnat. Bra bok även den. Läst flera av samma författare tidigare och gillat dem med.

Nu kan bussen komma snart så jag kan åka hem.
Varit inom Lidl ned och handlat upp deras halloween team. Är väl inte häsosammaste haha men jag orkar inte. Blir snabb och enkel halloween för minstingens skull.
Hem o städa klart. Packa till minstingen. Fixa mig själv. Skicka henne till korttids och mig till Malmö. Orkat inte men jag måste tvinga mig att göra saker. Kan i vilket fall inte låta den dyra biljetten bara ligga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar