fredag 1 maj 2015

lugnt och skönt

mellandottern och hennes son har lämnat byggnaden och det märks. Städat är här också och kanske kan det hålla några dagar nu. Egentligen hade man behövt flytta för att få riktigt rent här känner jag eller en vecka hemma själv så man kunde gjort det grundligt. Eller bara lyxa till det med en städfirma :p fast det lär inte hända jag r mer att man ska inte vara lat utan ta sin egna skit. Jag inbillar mig fortfarande att jag bor in en nyrenoverad lägenhet men det var den för elva år sen och det märks. vi har ändå bott här 6 stycken som slitit på det mesta. Ska se om man kan få tapeserat lite nästa år när inneboendena har flyttat ut. och en ny soffa för det är jädrans vad mellandottern och barnbarnet har lyckats förstöra den. lika mkt som alla andra på de andra tio åren, suck.
tvättat och bytt i sängarna.
nu är tunna revben och strips i ugnen. mat som passar sonen och hans kompis som ska sova här i helgen.
tråkigt jag ska jobba i helgen men men... förhoppningsvis inte så många månader till..
en del todo som ska avverkas med. känns som det hela tiden är saker jag glömmer som jag också borde göra men bara försvinner ut i det blå innan jag hinner fånga vad det är.
älsklingen sura för att jag inte kan komma i helgen, i smyg är jag glad. vill ha paus från allt vad småbarn heter. och andras krav. jag och mina yngsta är alldeles lagom för mig.
Nu hoppas jag bara jag kan få ordning på mig själv lite denna veckan så jag slipper denna förlamande trötthet. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar