fredag 8 augusti 2014

Bara massa gnäll

Känner mig inte trevlig alls just nu och denna dagen känns inte väl använd...  Jag fick bra frukost så börja bra förutom att barnbarnet först väckte mig, lyckas somna om o då ringer älsklingen o väcker mig suck o grr.

Sen fortsätter dagen med frustration, förbannad på mig själv för att jag inte fixa en sak och bara lust att skylla ifrån mig men mitt fel o nu ska jag väl lära mig den läxan.
Lite ärenden. Varmt och klibbigt...
Fixa mat, duscha o sen åkte jag till älsklingen. O ja jag var här igårkväll med men då åkte jag hem igen så jag vet ju att han inte packat upp nåt sen han flytta hit igen, finns inget i köket tex. Ingen mat här och jag e skithungrig, huvudvärk, trött och mindre nice bädd. Bara två kurdiska kanaler på tv, vilka går ut på elände förbtillfället och så spär vi på med fb. Hoppas de blir bättre nu når USA hjälper till men...
O jag borde inte gnälla som bara varit utan mat ett kvarts dygn som har tvåvhem att välja att sova i osv o inte så att jag kommer vara utan mat.
Men så jädrans sur o irriterad hela dan o så sur för att jag slösar tid på att vara det...
Älsklingen e ju gullig iaf fast han e med kompisar på biljard nu. Han gillar verkligen att gå ut ett tag när jag e här för han tycker det är så mysigt att komma hem o jag e här.
Jag kanske bara ska ta o sova lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar