torsdag 26 mars 2015

svacka igen

fortfarande en massa trött, väldigt massa trött.
tråkigt är det. Skulle komma igång med mitt nya liv och det orka jag knappt ett par veckor sen tog det slut. Inte så att jag gett upp, inte alls men så svårt när man verkligen inte orkar någonting. Allra minst tänka. Försöker beta av punkter på todo listan för jag misstänker att det är den som till en viss del gör mig trött. Flera stora punkter på den men nu har jag iaf tagit mig i kragen och betat av ett antal små saker på listan och krympt den en aning.
Är så mycket som ska hållas redas på, fixas och hållas på. flera saker jag funderar över om vad jag ska välja. Hade behövt ett bollplank känner jag ibland. Finns beslut jag tagit som jag börjat tvivla på en aning. jag vet inte om jag kommer lyckas få ihop allt och vad som är bäst för alla.
Blev trött bara jag satte mig ner idag och skulle få rätsida på när minstingen ska vara på nya fritidset, när hon ska få vara ledig, när mellandottern ska passa henne, när sonen ska passa henne, när hon ska till korttids och så ska det vara bra för alla. Glad att jag inte är en som lägger scheman hehe. Fast är ju inte riktigt samma sak heller. Fick nog till det. Kände att jag tagit för många semesterdagar med så minska min semester lite. Fått mailat en massa idag, bara några samtal till som ska betas av. papper som ska letas upp och skickas mm.
Betala lite räkningar med. som vanligt räcker inte pengarna ens halvvägs är väl lite så när man lever på existens minimum men men... ångest ångest, ja jag vet att man egentligen inte ska slänga sig med det ordet.
jobbat en massa så trött på det med.
haft väldigt bra dagar med älsklingen men när min ork tog slut så ja då gjorde de med.
ungefär som här hemma när jag inte orkar mer då måste alla bli på dåligt humör.
Barnbarnet är mer än fullt upp, trotsig liten skitunge sagt med kärlek. nu springer han ju rundor och ska på precis allting o bara tittar trotsigt och fortsätter trots tillsägelser. En liten krabat med envis vilja och ett jädrans humör. men söt. (fick höra idag att han var lik mig så ;)
Öppet hus på skolan idag, mer menlöst än vanligt... Dock prata jag med en förälder som jag umgicks med en del innan men sen har så mkt annat kommit emellan. Iaf så sa hon en sak som rör hur jag försöker ordna det för minstingen så kändes som en sak lätta. Man får reda på bra mycket mer genom föräldrar, vissa iaf, än genom myndigheter. skönt.
bara resten kvar.
imorgon jobb igen så borde verkligen sova. möte med nya chefen imorgon. härligt många chefer man haft på denna korta tid, känns inte ok men men. på mitt jobb är vi indelade i tre grupper och alla har varsin chef och gruppledare. sen ändra de till två grupper, kom på att det var för lite och ska ändra till tre igen dock med bara två gruppledare i fortsättningen. Just nu har precis två nya chefer börjat så bara en gammal kvar, båda gruppledarna är långtidssjukskrivna så en stackars vikarie som ersatt dem. Härlig röra. och jag bryr mig inte att man inte ska skriva om sånt offentligt men kollegan jag fick som ersatte mina tidigare tre är... inte såå kul... men det är bra egentligen ju fler saker som får mig att ta den vägen jag egentligen vill gå men är lite rädd för är bra.

Ringde o gratta min stackars pappa igår. så synd om honom som bara sitter och väntar på en peration och måste leva med smärta så länge utan att kunna röra sig. nu äntligen fått ett datum iaf. så dåligt samvete för att jag aldrig tar mig tid och bege mig hem till honom. känns så långt men där ute bodde jag innan och då promenera man ofta den biten så.
snart påsk och det ska bli trevligt hoppas jag. mesta påskmaten handlad iaf så jag har nåt att bjuda på fast pengarna tog slut. syster kommer och hon fyller år då men jag har ingen present :( jädrans dåligt samvete för det med. vet ungefär vad jag kunnat tänka mig men inte exakt och har inte råd iaf heller men. som sagt trött på att inte ha pengar och ingen ork.

nä solen kan komma tillbaka så jag får lite mer ork att ta tag i mig.
i helgen måste skor handlas till sonen iaf. och så ska det städas en del hoppas jag, hoppas även hinna avverka ett par stora bitar på todo listan så man slipper ha det hängandes över sig.

nä långt över sängtid nu.

2 kommentarer:

  1. Ja, du har verkligen mycket omkring dig! Du är "mitt i livet"!
    Hoppas det lättar lite när våren och sommaren kommer!
    Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det går lite upp och ner minst sagt. Lite sol så lättar det lite =)

      Radera