lördag 9 juni 2012

över

så då har vi klarat av studenten. =) blev lite tårögd när hon sprang ut faktiskt.
festen blev väl inte som jag/vi hade tänkt men trevligt iaf och jag slipper laga mat i helgen hehe. goda rester idag =)
och glad för de som kom och grattade henne, lite besviken på en eller ett par personer. hjälpte inte mkt att vi hade god framförhållning när inte andra har det... nåja... nu är det iaf över. så får vi se vad som bli av henne nu.
sonen kom igår och släppte nyheten att de snart ska förlova sig. och jag är glad för deras skull. se om man blir bjuden till nån förlovningsfest.

orkar inte skriva så mkt. rejält trött... en syster sov över inatt också vilket inte var planerat men trevligt att kunna umgås lite =) inte mkt sömn o sen e man slut efter allt...

älsklingen då, följetongen för tillfället... har inte träffat honom sen han var här i mån em. och kanske har jag inte saknat honom så mkt senaste dagarna som jag "borde". Fick dessutom ett väldigt fint mail för ett par dagar sen som fick bekräfta lite mina känslor och vad det är jag egentligen tycker. är lättare när man kan se det lite bättre utifrån och höra vad nån som befunnit sig i nåt liknande har upplevt. så ja tar det som det kommer på den fronten... tror itne det blir så svårt iaf... kanske.. åtminstone överlever jag.
bara för det så kommer han ikväll... o jag kände bara  nej detta är nog inte vad jag vill/orkar egentligen. tyvärr sa jag inte det till honom så får väl träffa honom idag iaf...
det är så mkt jag inte känner för nu längre när det är som det är.. det är lixom inte vi på samma sätt... känner inte att jag har samma anledning att finnas där... taskgt kasnke men å andra sidan hade han ett val.
nja mer kommer kanske senare... just nu är jag bara så trött o ser inte klart på nåt :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar