tisdag 19 juni 2012

forever sen

Nu kan man ju verkligen säga att det var ett tag sen men jag ahr varit totalt slut på så många plan och det känns bara som om jag körde lite slut på mig själv lite... Långa dagar och somnat tidigt eller lagt mig iaf sömnen är det sådär med :(

studenten är iaf avklarad, skolavslutningen med. Hunnit med en tvådagars kurs också vilket var roligt om det inte varit för tempot var så segt hehe. kändes mer som min grej än mitt jobb gör även om de var conectat såklart.
jobbat men nu är det bara imorgon också sen en veckas semester. så blir inte så mkt här sen heller...
trött o less på de flesta o det mesta för tillfället känns det som... jaja får försöka andas lite dessa lediga dagar... o sen från mitten av juli blir det en massa jobb resten av sommaren.
hur man nu ska få till logistiken. Måste förändra saker i mitt liv för det e inte värt att ha det så här, funkar inte..

älklingen... vet inte vad jag ska skriva... vi träffades förra lördagen o sen var han här igår... så är itne så ofta... men inget är detsamma längre vilket innebär att det inte alls är samma sak att träffa honom. blir licksom menlöst på nåt vis. tror jag stängt av lite mycket just nu.. orkar inte..
nu ska jag fixa ett par brev sen ska jag ut o promenera på barnen vi hade egentligen funderat på utflykt idag men blev inte så. Är man less på vädret elelr vad??

börjat på ett mail massa gånger men lyckas inte få till det...
saker på todolistan som e mer eller mindre akuta men orkar inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar