söndag 10 juni 2012

en dag o en natt

hade verkligen behövt ett dygn för mig själv i lugn o ro... just nu känns det som om man har umgåtts med många människor lite mycket och varit en massa annat... är slut helt enkelt...
orkar inte ge mig iväg imorgon men å andra sidan blir det nog kul att komma iväg imorgon är ju inte jobb utan kurs imorgon som fortsätter på tors. alltid kul att lära sig nåt vad det än nu är =)
Annars är det mest minstingen somm kör slut på en nu.. alla tycker ju att on är så glad och trevlig hehe vilket hon iofs är för det mesta också problemet är väl att hon låter hela tiden och vill ha uppmärksamhet och börjatr komma in i nåt förtonårsstadie vilket inte är så lätt ihop med hennes utv störning... men men... får väl tanka mina batterier nånstans hehe.
stödfamiljen/ min syster funderar på att sluta vara stödfamilj till henne också... så ja var det stödet... tror inte jag orkar leta nån ny heller... får väl ändra mitt liv på nåt vis ist. sonen vill ju i princip inte till sin pappa heller o pappan vill ju inte ta dottern utan sonen så får se hur det blir med det... å andra sidan vill jag inte skicka dit henne själv heller hehe... jag kan ju gärna inte sluta jobba heller halva min löän e ju från helgerna. äsch orkar inte tänka på det nu... blir  att fundera framåt hösten ist nu ska vi ta sommaren först..

i övrigt är jag sorgsen...  men skit i det också.. nu filmkväll med barnen =) är inte allt så eländigt som det ibland känns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar