fredag 13 januari 2017

goa tider

Med god marginal hela 45 minuter lämnades nu en projekt plan, inte riktigt som c-uppsats då vi inte gjorde det praktiska men bra mycket arbete ändå. Redovisa igår och gick sådär men men... Men var nästan lite examens känsla när vi alla skulle redovisa det här som vi lagt ner en massa jobb på. Kul att se vad alla hade hittat på. så nu fokus på den jädrans tentan och på mån börjar ny termin med ny kurs och den verkar inte mindre jobbig än något annat :p Vi börjar med klinisk kemi, sen hematologi, transfusionsmedicin...

JA så mycket mer har väl inte hänt. skulle med dottern på ett möte hon skulle ha men när vi kom fram var personen sjuk och dottern har precis bytt nummer då hennes son tog sönder hennes  mobil så de hade inte kunnat nå henne så blev ett antiklimax. Var ett viktigt möte och jag tyckte så synd om dottern. Men ja fick iaf hämtat batterier till minstingens hörapparater, hämta mitt nya id kort och mitt livs första pass =) Ful som jag vet inte vad... och nä överdriver inte. och hämta sonens id. sen har jag handlat på två ställen och fick ut mesta möjliga av det lilla som låg o skramla i kassakistan. Dagen var ett misslyckande på ett plan men vem bryr sig om hundra år... ny dag imorgon.

längesen jag var uppe sent men när jag blir så inne i skolarbetet blir jag helt uppvarvad. Minstingen är på kortids men bara en natt denna gången.

Nä sova. i helgen ska ett par todo avverkas och så ska det tentaluggas även om jag inte vet vart jag ska börja. måste en runda till bibblan också. kanske hinna träffa dottern och barbarnet lite också även om vi umgicks idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar