tisdag 18 december 2018

sporadiskt

Ja blev inte mycket till regelbundet bloggande inte.
jag fattar inte hur folk klarar heltidsarbete och familj. jag har ju hjälp av min son men klarar knappt det ändå. När man är klar för dagen är man ju död. Hur hinner orkar folk med aktiviteter på kvällarna?

jobbet går väl aningens bättre. Trots att det inte alltid känns så så kan jag ju mer och mer men samtidigt är det mycket man gör fel på. Eller mycket är det väl inte men det händer och är lika knäckande varje gång, trots att ajg vet att det är så för alla och fortfarande händer för alla mer eller mindre.
Våra grannar klin kem hade reagenser över och bjöd flera labb på D.vitamintest. som förra året hade jag grav brist så är bara att boosta upp sig nu. jag borde sett det komma och känt igen symtomen men men... Min kropp är ju hur skruttig som helst nu för tiden som en åttioåring så svårt veta vad som är vad haha.
Men ja detta året som gick slutförde jag min utbildning och lyckades skaffa fast jobb och försöka få ett nytt liv med nya rutiner och nästa år får jag väl försöka rädda vad som räddas kan av denna kroppen. om jag orkar, om jag får tid.

Lite stress inför julen får inte till julklapparna i år men nu får det räcka är som att klippa nån. men ist för att klippa bort lägger jag till lite här o där men blir iaf snett och vingt och inte bra. men men...

Hemma och vabbar. Dottern genomförkyld med nån virushalsfluss aktigt men börjar rätta till sig så imorgon också sen får man väl jobba ett par dar till... Blir ju några korta veckor framöver vilket kan vara skönt. Se om man hinner/orkar hälsa på nån/några syskon... Är ju fullt här ändå men lite tråkigt ändå att vi inte firar jul tillsammans längre. var iofs hemma hos min ena syster för nåt år sen men annars är det inte mycket med det. Men ja julafton kan man nog fira jul men kul träffas nån juldag åtminstone...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar