onsdag 24 maj 2017

Längtar efter helg

Snart helg, ska bara ta mig igenom en föreläsning först. Så trött på att pendla för tillfället. Egentligen så trött på allt. I helgen ska bara jag och sonen vara hemma. Ska bli så skönt. Idag ska vi starta med att åka o köpa kläder till honom. Se om vi kan hitta nåt han kan ha  till avslutning och min pappas 80års fest. Annars blir det plugga, ska försöka ta tag i promenader, köpa lite vin, hoppas på balkonhäng. Så längesen som minstingen var på kortids något vi alla behöver. Nästan så längesen att jag har lite ångest av att lämna bort henne.

Två tentor till som ska klaras sen väntar sommarlov. Mirakulöst har jag klarat alla tentor även om nån gång varit på håret och gör många sista chansen stress. Och nu väntar två jättesvåra. Jag har panik ångest, hjärtklappning, magkatarr. Stress stress. Trodde det var kört förra tentan och ställde in mig på det men nu ny stress. Tentor som gjort att många fått vänta ett år på att gå vidare. Samtidigt får jag ångest av att gå vidare. Sista året är så annorlunda. Inriktat, all praktik och c-uppsatsen. Vi fick se vad årets studenter ska presentera eller rubrikerna på deras arbete. What?! Hur ska jag klara något sådant?, hur ska jag komma på något? Och själv? Egna laborationer? Panik men alla andra klarar det, ska väl jag också eller? Och alla andra är modifikation... alla klarar inte hela vägen, långt ifrån....
En dag i taget, kämpa.

Snart sommar. Ännu en fattig, inget jobb och kan inte påstå ens lite att jag gjort någon ansträngning på den fronten. Alla har nog jobb i klassen. De allra flesta har ringt, jag måste bota min telefonfobi... sociala fobi...
Men mysa med mina barn är också bra. Även om det kommer bli långtråkigt stundtals. Men förhoppningsvis kommer en syster på visit. Jag kanske kan gå på festivaler. Ut och fika med minstingen. Läsa. Hade velat ha råd till lite annat men kommer en tid för det med. Lite orolig för att bara gå hemma. Jag grubblar för mkt jag är så nere för tillfället. Ensamhetskänsla, oro. Jag vet inte.... jag borde må ok men... barnen hatar sin sura mamma för tillfället. Orkar vara hjälpligt hålla mig uppe i skolan men ja är nog sedd som surhuvvet där också haha. Måste boka tid på vc också gått för lång tid, mer ångest för det. Uppskjutaren nr 1.

Snart framme. Sorgligt med sista föreläsningen. Gillar min klass. Enda sociala liv jag har. Ut i rusket fast verkar bättre väder här nere eller nu. Hoppas att jag åker hem klokare. Jag vill klara mig... vart tog  mitt mattesinne vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar