tisdag 1 juli 2014

behov av ny semester.

Dagarna bara rullar på. man börjar märka mer eller mindre på alla att det är ett intensivt socialt umgänge nu. Minstingen tex kommer aldrig till ro och varvar ner under dagen som hon skulle behöva o ja vi med för den delen för hon är minst sagt intensiv men samtidigt är man ju glad att vi kan vara tillsammans o får ta lite alone time senare i sommar.
I söndags hade vi en välbehövlig hemma dag som vi ägnade åt minstingen vilket innebar en massa uno, krocket och kubb. Minstingen var nöjd och tycker att vi kan ha det så alltid :p

Igår tog vi en sväng ner till malmö. Äldste dottern skulle träffa en kompis där och jag o minstingen åkte hem till min ena syster. Alldeles lagom o trevligt. Blev en promenad runt i malmö med. Skönt att komma lite hemifrån utan att man ska göra en massa och prata med en annan vuxen =)

idag tog vi en hemmadag igen kör lite varannan. passa på att åka o veckohandla med så nu är snart mina pengar slut :s men ska gå månaden ut om jag håller mig till det jag tänkt. sista veckan jobbar jag ju typ bara ändå så går inte så mkt pengar har jag tänkt mig.

Imorgon ska vi åka till skånes djurpark, var ett tag sen vi var där så ska bli mysigt. dottern o barnbarnet ska också följa med så bara hoppas vagnen får plats på bussarna annars blir det körigt.
Blir att åka tidigt imorgon så först buss o sen äter vi frukost på första tåget, ett tåg till o sen buss. resan med kollektivtrafiken som dessutom går glest sista biten tar 2,5 timmar. med bil typ en men men...

jag hoppas att det blir en bra dag och att vi inte går varandra på nerverna där iaf. Det är ju mest jag och mellandottern som skulle behöva en brejk enligt mig. Blir nog bra.

inga roliga blogginlägg, ingen ork för det och har inga direkta känslor heller. det är skönt att slippa jobb. Det är mysigt med barnen men tråkigt med allt smågnabb här. börjar sakna yngste sonen, han har ju varit iväg sen fre. men jag tror det är bra att sakna lite ibland.
Önskar att jag kunde vara helt själv nån gång men det är ju sällan det klaffar att alla är borta samtidigt. Å andra sidan får man ju mer tid till de som är kvar.
fem dagar kvar som jag ska njuta av.
mörkt i hela lägenheten och alla är i säng. älskar denna tiden. men problemet är att jag är vaken för länge då.
Semestern är väl annars som tänkt. en hel del sommarmat, frappé, vila, böcker, filmer, umgås med barn och familj, utflykter. Inget bad än dock har inte varit så varmt men jag klagar inte. visst vill jag bada nån dag men får gärna hålla sig runt tjugo för min del så jag slipper få värmeslag =) och svettas en massa.
på tors kör vi nog en lugn dag igen och på fre blir det ev dk och sean banan på kvällen även om det verkar som om jag måste ta minstingen själv dit. för hon ska ju med på våra saker men att offra sig o gå med henne på nåt hon tycker är kul var inte lika lockande. gör inte mig nåt ändå så.

sova var det, alarmet ställt till kl 6 gääsp. Fick visserligen gå upp sju när vi skulle till malmö. är roligare att gå upp när man inte ska till jobb iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar