torsdag 23 oktober 2014

lite tidigt i min smak

Vi har inte tagit oss igenom alla helgona eller halloween än och affärerna är fulla av julsaker.
jag älskar julen och allt runt omkring, främst är det nog december fram till julen som är bäst. när man ska mysa, baka, pynta även om jag för all del kan känna att jag inte hinner, inte har råd som jag vill men... Att fylla affärerna redan i mitten av oktober är ju bara löjligt. jag vill inte se det nu, hur trött blir man inte då sen när man ska se det? Ska jag säga som fortfarande har en hörna i hallen med julpynt som inte kommit ner i källaren då jag skulle städa den först... kommit halvvägs ca med den städningen än så länge... ting tar tid. spec om man inte ser det fast sista månaderna ser jag det tydligt framför mig även utan att behöva gå dit ner så är väl därför jag äntligen börjat så smått.
jag är sorgligt oeffektiv nuförtiden. saknar den man var i tjugoårsåldern... då var det ordning på torpet.

Minstingen fick vara hemma idag med så inget medarbetarsamtal heller. så från att vara en väldigt upptagen vecka verkar det mesta rinna ut i sanden. sörjer inte så mkt eller jo lite tråkigt är det.
Mellandottern och barnbarnet har åkt iväg och ja man får väl inte säga det utan att det låter fel men det är såååå skönt.
jag och minstingen har tvättat ikapp oss då tvättmaskinen varit sönder och blev fixad igår. vi gjorde en gryta plommon/äpple kräm. rymt upp lite. spelat uno. nu ska vi gå en runda o hämta sonen på skolan o en tur till affären. Hon är ju inte sjuk så en runda ute med frisk luft gör bara henne gott.
Hunnit träffa älsklingen litet tag också idag med betoning på litet. trött idag vi prata massor igårkväll/nat. Like the old Days men nä jag lever inte i nån fantasivärld att allt är rosaskimrande nu men man kan ju njuta av det som är bra.
nä promenad o sen hem o fortsätta njuta av lugnet =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar